Med vänlig hälsning

Christina

Jag heter Christina Eriksen och bor i Dravö Hemhagen utanför Bredaryd. Jag är numera pensionär och tillbringar mycket tid med mina hundar. 

Har vurmat för hundar i hela mitt liv och började redan som 5-åring önska mig en. Mina kloka föräldrar lät mig inte få hund då, utan fick börja med undulat, guldhamster och när jag blev 13 år äntligen spara till och köpa min första hund, en pommeranian (dvärgspets). Det blev ytterligare en pommeranian men sen tog utbildning och arbetsliv över. 

År 2000 tog jag ett stort beslut och flyttade från Småland, där jag levt hela mitt liv, till Skåne. Började arbeta deltid och nu skulle det äntligen få komma en ny HUND i mitt liv.
Åkte runt på utställningar och fastnade för Bichon Havanais. En härlig ras som förutom sitt underbara temperament också är en sund hund.
Av den uppfödare jag köpte mina två första tikar, blev jag inspirerad att med henne som mentor lära mig mer om avel och ta steget att starta egen kennel. Ett beslut jag aldrig ångrat. Min första kull föddes 2004.

December 2019 flyttade jag åter tillbaka till Småland och köpte ett hus på landet. Detta efter att ha tagit ut pension i förtid.

Jag bedriver min uppfödning i liten skala (max 1 kull/år). För mig är det viktigast att hitta en hane som känns "rätt", få engagerade valpköpare samt ha tiden att ge valparna den socialisering och omvårdnad de har rätt till för att fungera bra i sina nya hem. Finns här som stöd för alla valpköpare och ingen fråga är för liten.

Välkommen att höra av dig- tfn 0708-213735 eller christina.flijus@gmail.com

Dela den här sidan